Behandeling: Oogcontour behandeling
Liftende behandeling voor de oogzone

Deze behandeling duurt 15 min
De bijzondere tere huid rond de ogen heeft door mimiek, weinig slaap en stress enorm veel stress enorm veel te lijden. Eye area treatment, een speciale behandeling voor de oogzone, werkt hydraterend en maakt gladder. De elasticiteit van het weefsel wordt ondersteund. "Prachtige ogenblikken" en een jeugdig stralend uiterlijk worden daardoor gegarandeerd.

Behandelschema:
Stap: 1.1 Huid rondom de ogen schoonmaken
Zeer behoedzame. milde reiniging. Ontdoet de huid van make-up en vuilresten. Verwijdert ook de meeste waterproef oogmake-up producten.
Stap: 1.2 Werkstofconcentraat
..eye care lifting-massage.. techniek plus wordt ondersteund met apparatuur. De vacuümzuigglazen pakken de verklevingen op en zorgen voor een nog intensiever resultaat en verhogen de doorbloeding. zodat de werkstoffen nog beter in de huid tot zijn recht komen. In de massage komen liftende shiatsu technieken voor die de behandeling ondersteund. Epigran is een natuurlijk tarwekiemelement. Het is een multi actieve essence en werkt gladstrijkend. stimulerend en straktrekkend.

EPIGRAN
Stap: 1.3 Masker
Intensief liftend. straktrekkend en ontslakkend professioneel masker.
Stap: 1.4 Intensief liftende, verstevigende oogverzorging.
Vermindert duidelijk en langdurig rimpeltjes en rimpels. Corrigeert de ouderdomsverschijnselen van de oogzone multi dimensionaal. Zorgt voor een ontspannen. gladde en verjongde oogzone. Reduceert donkere schaduwen en zwellingen.

PERFORMANCE 3 D EYE


<< Terug - Volgende behandeling: Specialistische rug, nek en schoudermassage
schoonheidssalonjenny.nl 2007 - 2021 | Privancyverklaring