Webwinkel schoonheidsproducten.

Versterk thuis voortaan de schoonheidsbehandeling.
Koop gezichtscrème's, ampullen en zalfjes uit mijn schoonheidssalon online.
Kies uw favoriete productlijn en bestel makkelijk een van de onderstaande producten.
VOEDINGSSTOFFENEXPERT
caps
Veelzijdige combinaties van voedingsstoffen.
Productlijn VOEDINGSSTOFFENEXPERT bevat 1 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie VOEDINGSSTOFFENEXPERT online
PRO COLLAGEN
Versteviging van de huid
Verstevigende verzorging en serum concentraat. Geef uw huid nieuwe elasticiteit en stevigheid met de nieuwe cosmetica producten uit de serie Pro Collagen van DR. GRANDEL. De crème en het concentraat ondersteunen doelgericht de synthese van collageen en verbeteren pro actief het vochtigheidsprofiel en de stevigheid van uw huid. Voor een egaal huidbeeld, minder rimpeltjes en een soepel fris huidgevoel vol nieuwe elasticiteit.
Productlijn PRO COLLAGEN bevat 2 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie PRO COLLAGEN online
AKILEINE
Voetverzorging
Ontdek onze wereld… Gecreëerd in 1946 in Monaco door Paul Lacroix en Henri Mas, zijn de laboratoria Asepta één van de leiders in Dermo-Pharmacie en Podologie. Ontworpen en volledig vervaardigd in het Prinsdom van Monaco, genieten de ASEPTA-producten van de recentste vooruitgang van de cosmetologie. Het laboratorium heeft vandaag ongeveer 150 personen in dienst en exporteert 50% van zijn productie. Dankzij deze groei, zijn er verschillende dochtermaatschappijen ontstaan met name in Duitsland, Zwitserland, België, Tunesië, Canada en in de Verenigde Staten.
Productlijn AKILEINE bevat 3 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie AKILEINE online
ULTRA SUN
Zonverzorging voor het lichaam
Professionele zonnebrandcrème voor de gevoelige huid.
Productlijn ULTRA SUN bevat 5 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie ULTRA SUN  online
UTRASUN GEZICHT
Zonverzorging
ULTRASUN Zonbescherming en getinte, hydraterende verzorging voor gezicht, hals, decolleté, handen en lichaam. Zeer snel absorberende, uiterst lichte en niet vette textuur. Ideaal voor een zeer gevoelige huid.
Productlijn UTRASUN GEZICHT bevat 4 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie UTRASUN GEZICHT online
BEAUTY X PRESS
Energie x frisheid x uitstaling
De zorglijn Beauty X Press combineert innovatieve middelen met direct zichtbare resultaten te zorgen formule: Energie x Fresh x uitstraling.
Productlijn BEAUTY X PRESS bevat 1 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie BEAUTY X PRESS online
BEAUTYGEN
De wereldpremiere van DR.GRANDEL
Wetenschappers hebben het geheim van een jeugdig mooie huid ontraadseld. Reeds in 1997 ontdekten Japanse onderzoekers in het DNA een gen dat bij de celvernieuwing een belangrijke rol speelt. Met toenemende leeftijd gaat de activiteit van dit gen achteruit, wat een langzamere celdeling en verminderde huidelasticiteit tot gevolg heeft. Na jarenlang onderzoek zijn Zwitserse wetenschappers er nu in geslaagd dit `schoonheidsgen` met een werkstof uit de natuur te activeren. De nieuwe lijn BEATYGEN bevat het extract uit de sneeuwalg "SNOW ALGAE EXTRACT" Deze groeit op de alpine gletsjervelden onder extreme omstandigheden. Deze sneeuwalg heeft een meervoudige, aangetoonde werking zoals: - Sterke anti-age werking door activering van het `schoonheidsgen` -Bescherming tegen extreme milieubelastingen zoals ozon of uv-stralen -Zeer sterke antioxidatieve werking -Beschermt de collagene vezels -Verhoogt de elasticiteit en stimuleert de collageensynthese Naast dit extract uit de sneeuwalg zorgen nog andere werkstoffen voor onge�venaarde synergie-effecten: -Anti-age peptiden: activeren de reparatieprocessen van de huid en verbeteren de weefselstructuur -Wilde rozenolie: stimuleert de collageenproductie -Zijdeacacia: verstevigt en verjongt de huid -Sea lift: bieds een opvullend direct effect -Marine saccharide: verfijnt de huid, werkt gladstrijkend en beschermend Onthul het geheim van de rode sneeuw.......
Productlijn BEAUTYGEN bevat 10 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie BEAUTYGEN online
WERKSTOFAMPULLEN
Werkstofconcentraten voor elke huidbehoefte
DR. GRANDEL ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar zijn zeer succesvolle ampullen. De voordelen van werkstofconcentraten in glasampullen zijn duidelijk: geconcentreerde werking en minimale productconservering bij veilig gebruik.
Productlijn WERKSTOFAMPULLEN bevat 9 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie WERKSTOFAMPULLEN online
NUTRI SENSATION
Regenererende crèmes en verzorgingsproducten
Of het nu een regenererende crème, concentraat of masker van Nutri Sensation is - deze serie van DR. GRANDEL gaat speciaal op de bijzondere behoefte van de veeleisende huid in. Deze regenereert, voedt en maakt strak. De moderne formules verzorgen de huid met een belangrijke voedingscocktail en geven een zichtbaar uitgeruste en geegaliseerde teint alsook strakkere contouren.
Productlijn NUTRI SENSATION bevat 5 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie NUTRI SENSATION online
PERFORMANCE 3 D
High-tech verzorging van de nieuwste generatie
Vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de hualuronzuurconcentratie in de huid af; zij raakt steeds meer haar veerkracht kwijt, er ontstaan rimpels. Mimiek en stress verouderen de huid. Dankzij de innovatieve 3 D-technologie van DR.GRANDEL herstelt PERFORMANDCE 3 D alle dimensies van de jeugdige huid. De unieke combinatie van high-tech werkstoffen in PERFORMANCE 3D vormt een echt alternatief voor het inspuiten van rimpels en voor laserbehandelingen.
Productlijn PERFORMANCE 3 D bevat 3 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie PERFORMANCE 3 D online
ELEMENTS OF NATURE
natuurlijk mooi zijn
ELEMENTS OF NATURE voldoet aan alle eisen die aan moderne, hoogwaardige en bijzonder irritatievrije verzorging worden gesteld en verenigt daarbij op unieke wijze natuur, traditie en werking. ELEMENTS OF NATURE is vrij van parabenen, kleurstoffen, synthetische geurstoffen, PEGs, ethanol en siliconen. Dankzij de zorgvuldige samenstelling uit plantaardige werkzame en verzorgende stoffen, tevens rekening houdend met de actuele wetenschappelijke kennis ontstaan er innovatieve, moderne en werkzame producten. Bij de kwalitatief zorgvuldige selectie van de plantaardige werk- en grondstoffen voor ELEMENTS OF NATURE spelen ecologische standpunten en optimale irritatievrijheid de belangrijkste rol. De fantastisch fijne texturen zijn bijzonder indrukwekkend en in deze vorm uniek bij natuurcosmetica. Werkstofconcept EPIGRAN van DR. GRANDEL, de multiactieve essence uit de tarwekiem, vormt het hoofdbestanddeel van deze serie, omdat het als geen andere werkstof natuurlijkheid, traditie en werking verenigt. Deze kostbare tarwekiemessence bevat talrijke secundaire plantenstoffen, vitaminen, minerale stoffen en spoorelementen, die voor een gezonde huid heel belangrijk zijn. EPIGRAN staat sinds tientallen jaren als straktrekkende, stimulerende, gladstrijkende en verstevigende werkstof bekend. EPIGRAN heeft een hoog gehalte aan panthenol en allantoine en de belangrijkste actieve inhoudsstoffen zijn vitamine E, vitamine F, magnesium, calcium en zink. De hoogwaardige tarwekiemolie van DR. GRANDEL staat wereldwijd bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine E. Sinds ruim 60 jaar wordt deze kostbare olie om zijn eersteklas huidverzorgende eigenschappen gewaardeerd. Bij ELEMENTS OF NATURE is de tarwekiemolie een onmisbare werkstof. Epigran, tarwekiemolie en de actieve stoffen daarvan zijn de voornaamste werkstoffen van deze productserie en garanderen samen met andere beproefde werkstoffen uit de natuur in deze moderne formuleringen optimale irritatievrijheid en werking.
Productlijn ELEMENTS OF NATURE bevat 12 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie ELEMENTS OF NATURE online
SPECIALS
Voor stralende resultaten voor specifieke behoeften.
DR.G.:Welk concept heeft de serie? Deze producten gaan doelgericht op speciale onderwerpen bij de huidverzorging in. Bescherming tegen uv-stralen is hier een even belangrijk aspect als een egaal mooie teint en een vitale, gezonde uitstraling van de huid. DR.G.:Voor welke klanten is deze serie geschikt? Bij de SPECIALS staat de naam voor het programma. Daarbij focusseert deze serie niet op de huidleeftijd of het huidtype. Veel eer is zij bestemd voor personen die bovenop hun dagelijkse verzorging een bijzonder doel willen bereiken. DR.G.: Wat zijn de beste werkstoffen in deze serie? Aangezien elk product een bijzondere verzorgingsfocus heeft, staan hier volkomen individuele werkstof combinaties op de voorgrond.
Productlijn SPECIALS bevat 6 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie SPECIALS online
ULTRA SENSITIVE
Voor de overgevoelige huid
Kriebelen, een strak gevoel, jeuk en rode vlekjes. Steeds meer mensen neigen tot een gevoelige huid. Deze sterkere reactiebereidheid is gebaseerd op een verxzwakte barrierefunctie van de huid. De huid is gevoeliger voor het binnendringen van irriterende stoffen en reageert met verhoogde gevoeligheid. Zij kan niet hebben. Ultra Sensitive beschermt met een volkomen nieuwe cremebasis als tweede huid. De intelligente formulering bootst met haar lamelachtige structuur de bovenste huidlaag na en versterkt zo de barrierefunctie.De recepturen maken geen gebruik van parfun, kleur en conserveringsstoffen en bevatten evenmin siliconen en paraffinen.
Productlijn ULTRA SENSITIVE bevat 4 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie ULTRA SENSITIVE online
SENSITIVE BALANCE
Voor de gevoelige, droge huid
De gevoelige, droge huid neigt tot rode vlekjes en verwijde adertjes; bovendien reageert zij sterk op irritaties van binnenuit en buitenaf. SENSITIVE BALANCE kalmeert de gevoelige huid. Rustgevend werkende plantaardige extracten en verzorgende natuurolin kalmeren de gevoelige huid, verzachten irritaties en voorzien de huid royaal van vocht. SENSITIVE BALANCE verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een prettig, ontspannen huidgevoel.
Productlijn SENSITIVE BALANCE bevat 3 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie SENSITIVE BALANCE online
PURIFACE
Twee wegen naar een zuivere huid
De ene onzuivere huid is de andere niet. Er zijn talrijke oorzaken voor mee-eters, puistjes en pukkeltjes: bovenmatige talgproductie, hormoonschommelingen, individuele erfelijke factoren, maar ook invloeden zoals stress, verkeerde verzorging en voeding spelen daarbij een belangrijke rol. PURIFACE verheldert en verfijnt het huidbeeld. Afhankelijk van het actuele huidbeeld wordt enerzijds bovenmatige talgproductie voorkomen, anderzijds verloren vocht aan de huid toegevoerd. PURIFACE voorkomt ontstekingen en laat onzuiverheden (puistjes en mee-eters) sneller verdwijnen. Voor een frisse, zuivere teint.
Productlijn PURIFACE bevat 4 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie PURIFACE online
EYE CARE
Voor een perfecte oogzone – helemaal individueel
Behalve een levendige mimiek en constante bewegingen van het ooglid alsmede veelvuldig aanbrengen en verwijderen van oogmake-up belasten milieustress en UV-stralen deze gevoelige zone bijzonder sterk en laten voortijdig hun sporen achter: rimpeltjes rond de ogen, verlies van elasticiteit, vochtophopingen en kringen rond de ogen zijn het gevolg. Het EYE CARE verzorgingsconcept, dat op de individuele behoeften van de huid is afgestemd, voorkomt vroegtijdige vermoeidheidsverschijnselen en houdt de oogcontour stralend mooi.
Productlijn EYE CARE bevat 7 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie EYE CARE online
HYDRO LIPID
Voor de veeleisende huid
Gladde, zachte en mooi verzorgde huid. Hoe soepel de huid blijft, hangt ervan af hoe uitgebalanceerd haar vet-/vochthuishouding is. HYDRO LIPID voorziet de huid van buitenaf doelgericht met vet, vocht en werkstoffen die de regeneratie stimuleren. Zo blijft de veerkracht van de huid behouden, uw teint ziet er gladder, frisser en zachter uit.
Productlijn HYDRO LIPID bevat 3 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie HYDRO LIPID online
TIMELESS
Anti-Age verzorging voor een tijdloos mooie huid
Strakke contouren en een jeugdige uitstraling! Met TIMELESS beleeft uw huid een unieke verjongingskuur. Onze huid bevindt zich in een constant vernieuwingsproces, dat echter met toenemende leeftijd langzamer wordt. Daarbij komen invloeden van buitenaf, die het natuurlijke verouderingsproces aanzienlijk versnellen. De gevolgen: vroegtijdige rimpelvorming en een verlies van elasticiteit. Met TIMELESS biedt DR. GRANDEL een buitengewone keuze aan anti- age producten, die de tekenen des tijds effectief tegengaan.
Productlijn TIMELESS bevat 11 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie TIMELESS online
HYDRO ACTIVE
De intelligente hydraterende verzorging
De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter de HYDRO ACTIVE serie. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies. HYDRO ACTIVE gaat individueel op de behoeften van de droge huid en de vochtarme gemengde huid in. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug.
Productlijn HYDRO ACTIVE bevat 9 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie HYDRO ACTIVE online
MEN
Met gletsjerwater en essentiele mineralen voor mannen
De mannelijke huid heeft een duidelijk ander karakter dan de vrouweljike. Zij wordt bijv. langzamer oud, is aanzienlijk dikker en produceert tweemaal zoveel vet. Dat alles betekent echter niet dat zij minder aandacht nodig heeft. Met toenemende leeftijd vermindert het vochtgehalte ook bij de mannelijke huid. Mimiekrimpeltjes rondom de ogen en de mond evenals op het voorhoofd worden zichtbaar. Bovendien is het veelvuldige scheren een voortdurende belasting voor de huid. Er ontstaan miniscule wondjes. De huid reageert geirriteerd, met rode vlekjes en een droog gespannen gevoel.
Productlijn MEN bevat 3 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie MEN online
REINIGING
Voor de individuele eisen van de huid.
Een zuiver reinigingsgenoegen! De unieke texturen van de reinigingsproducten zijn overtuigend door hun verscheidenheid. Zij bereiden de huid optimaal voor op de volgende verzorgende stappen en ondersteunen de komende producten in hun werking. Zij zijn bijzonder zacht voor de huid en hebben een grondige maar toch milde reinigingswerking.
Productlijn REINIGING bevat 10 Producten >>
koop schoonheidsproducten uit de serie REINIGING online
<< Terug
schoonheidssalonjenny.nl 2007 - 2021 | Privancyverklaring